tisdag 9 mars 2010

Johan är söt han


Jag har fått en gravidpresent av min söta man! En iPhone! Han är för gullig. Nu blir det lättare att vara på tjocken tror jag. ;)

De bilder som jag postat här utan text är resultat av iPhone-bloggning. Fungerar sådär om jag ska vara ärlig. Jag får posta bilden först och texten sedan antar jag. Eller så får jag blogga hemma.

Just det, jag och Johan åker till Berlin över påsk! :D KUL!!


7 kommentarer:

  1. Han är snäll han! :D Ojoj då är ni utomlands när Bacon kommer om han nu inte blir för tidig (påskdagen), ska ni bila dit? Köp med lite alkohöl och lämna på vägen hem isåfall! :P

    SvaraRadera
  2. Berlin - vad ska ni göra där? Vi var där i somras och bodde på Savoy (till sommarpris) och det var ett fantastiskt hotell... ;)

    Jag vill också åka tillbaka dit! Men vi var på Universeum idag med alla tre barnen, som hade studiedag från skolan. Kul - men resan dit och hem var hemsk, vi borde ha en buss med dubbla baksäten så de inte slår ihjäl varandra.

    SvaraRadera
  3. Vi ska flyga flygplan och bara ha det gött. Äta mat, gå på stan, gå på museum, shoppa, SOVA, äta hotelfrukost osv. Vi kommer nog inte ta med oss hundra flak öl fast vi får.

    SvaraRadera
  4. Jo, det kommer vi!!!! Vi måsten fylla kvoten Jossan! KVOOOTEN!!!!

    SvaraRadera
  5. Åh vilken fin feleton!! Din man är snäll han :)

    Och Berlin, guud så kul, ta med mig!

    SvaraRadera
  6. Öl är ju bara tungt och bökigt! Ni får köpa en flaska gin och en tetra med Rebenschoppen :D
    Hoppas ni får det najs därborta i tysklandet...

    SvaraRadera
  7. Han är inte bara snäll, han är givmild också;)

    SvaraRadera