torsdag 4 mars 2010

Vår?

Gud vilket gött väder det varit ett par dagar nu. Man behöver verkligen den här solen. Det blir så mycket trevligare att jobba och barnen gnäller inte över att de vill gå in hela tiden. Skönt!

Annars är läget rätt lugnt. Jag gravidar på som aldrig förr. Var på föräldrarkurs i måndags med Johan. Jättekul att han tog ledigt och ville följa med. Han missar ju alla MVC-besök, vattengympor och sånt. Men det var rätt trevligt i alla fall. Kursen verkar gå ut på att man fikar större delen av tiden och pratar med de andra mammorna och papporna. Men det har jag inget emot. Barnmorskan hade med sig en stickad livmoder. Den var väldigt fin i alla fall.

Mitt humör går lite upp och ner men det känns som det hör till det normala när man är på tjocken. Tänker mycket på mamma och det är rätt så tungt men det går ju oftast över när man har fått grina lite. Otto mår i alla fall bra och jag med för det mesta.

Jag har det rätt gött på jobbet i mellanåt. Här har jag lyckats med bedriften att ta mig upp för ett berg. Fick så klart ont i arslet men det var det värt. Närmare solen kom jag i alla fall.

Hej!

3 kommentarer:

  1. Det bästa med föräldrautbildningen var ju just det att man fick träffa andra blivande föräldrar som man kunde fortsätta träffa även efteråt. Det var faktiskt det enda som var bra överhuvudtaget tycker jag... Och fikat såklart!

    SvaraRadera
  2. Synd att typ alla var 40 år och hade två ungar sedan innan. Jag hade sett fram emot nya bästisar.

    SvaraRadera
  3. Nää vad tråkigt :/ Här får man bara gå om det är ens första barn, bra på så sätt att det drar ner medelåldern en del iallafall. Jag har fjäskat in mig i mammagruppen man får gå i efter förlossningen, så jag får träffa ännu fler mammor, fast egentligen får jag inte gå där heller...

    SvaraRadera