tisdag 26 januari 2010

Barnvagn


Jag tror det blir en sån här. Den verkar sjukt bra. Kronan liksom. Svensk kvalitet. Jag gillart! Men vi ska nog vänta till våren och se om det kommer andra färger. Det var ju snabb leverans.
Men vad tycker ni?

9 kommentarer:

  1. Åh jättefin! Klart du ska ha en sån :D

    SvaraRadera
  2. Klura lite på det där med svängbar(t/a) framhjul. Det är himla smidigt måste jag säga. Och många mammor får ju skitont i handlederna av att knata runt med barnvagnen när man måste pressa ner hela tiden för att svänga.

    Sen tycker jag det är himla smidigt att kunna sätta bilbarnstolen direkt på vagnen, så slipper man hålla på att "lasta om" den lilla människan när man är ute och åker. Plus att liggdelen på barnvagnen tar en hel del plats i bilen.

    SvaraRadera
  3. Lilleman: Ledade hjul är säkert jättebra när man kryssar runt i stan och ska knö sig in här och där men här på landet behöver jag framförallt en stabil vagn. En fyrhjulsdriven vettö. Sedan tänker jag inte köpa ett särskilt babyskydd bara för att det ska passa på vagnen. Kommer hyra eller låna ett. Dessutom ska kiddot inte ligga i babyskyddet för länge har jag hört. Då får jag hellre väcka och vara jobbig. Liggdelen på den här vagnen har man tydligen som lift och det är ju bra att ha har jag hört. Jag tror den här vagnen fyller alla mina behov faktiskt. :)

    SvaraRadera
  4. Oj det var inte meningen att låta så aggro. Men för en gång skulle vet jag vad jag vill ha verkar det som. :D

    SvaraRadera
  5. Lugn nu jossan. Jag håller med om att vi kanske inte behöver Lindex-hjulen i Grebbestad. Det där med liggdelar och stolar och sånt vet jag inte så mkt om, så det får du bestämma.

    SvaraRadera
  6. Hetsiga barnvagnsdiskussioner, jojo då vet man att man inte är 20 längre ;)

    Kööööööp Jossan köp!

    SvaraRadera
  7. Limpan: Ha ha, nej herre gud va jag inte är 20 längre. Tur att livet inte tar slut för det.

    SvaraRadera
  8. Den ser nice ut Jossan, jag antar att den är vändbar också. Det är väl det viktigaste så att man kan ha den mer än bara typ 6 månader när den kostar som en begagnad bil ungefär :P

    SvaraRadera
  9. Den är vändbar ja. Jag hoppas den räcker till två ungar till ungefär.

    SvaraRadera