söndag 1 augusti 2010

Besök och festival

Gårdagen var en händelserik dag.

Den började med kusinbesök. Carolina och Daniel och Kicki kom hit och gosade med lilla Klara och tyckte hon var underbar så klart. :) Fan va härligt det är att höra det. He he.



Sedan hade ju jag och Johan bestämt att vi skulle åka till Krokstrandsfestivalen så det gjorde så klart. Det var superkul. Fick träffa mina gamla polare som man typ bara träffar där så det hade varit tråkigt om vi inte åkt dit alls. Men vädret har ju inte varit så lockande. Jävla monsun.

Klara var nöjd ända fram till hon blev hungrig. Då blev hon helt vansinning och tyckte inte alls det var mysigt att bli matad på en filt vid fjorden i duggregn. Eftersom det var hög musik där det fanns tak så fick hon ju ha på sig hörselskydd där och då var det svårt att mata henne så vi fick gå ut. Och det hade säkert gått bra om det inte hade regnat. Vi stod ut i tre timmar typ sedan fick vi se oss besegrade. Vi är inte så rutinerade än. Men vi försökte i alla fall och det är jag glad för. Bättre lycka nästa år. :) Klara ska bli ett barn som gillar festivaler. Det har jag bestämt.






Puss o kram

2 kommentarer:

  1. Hiiihihi, hörlurarna är ju större än vad hon är! :D

    Festivalbarn gillas skarpt. <3

    SvaraRadera
  2. Hennes pappa har varit med om både det ena och det andra som barn - med och utan hörlurar... ;)

    SvaraRadera